fredag 12 april 2013

Favorit i repris, fisk igen

Fisk är så gott och enkelt att variera. Det finns säkert 100 sätt att laga fisk på, ex fiskburgare, panerad fisk, fisk i ugn och kokt fisk. Ibland kommer mina favorit recept tillbaka, denna gillas av alla.  Det känns fräscht och lätt på något sätt att äta fisk med grönsaker.
Fisk med äpple och ströbröd
För fyra personer
Tillagningstid: ca 30 minuter

Ingredienser:
3 st alaska polok filéer
1 st rårivet äpple
1 dl ströbröd
olja
salt och peppar
1 tsk orange peppar
fryst gräslök
Olja till formen
Tillbehör: Kokt mosad potatis, ångkokt broccoli och blomkål samt ugnsrostad tomat och lök

Gör så här:
1. Sätt på ugnen på 200 grader
2. Lägg de tinade fiskfiléerna i en oljad ugnssäker form
3. Blanda resterande ingredienser i en skål och låt det stå tills ugnen blir varm
4. Lägg över äppelröran på fisken
5. Skjuts in i ugnen i 15 - 20 minuter



Fisk med mosad potatis och grönsaker

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar