För fyra personer
Tillagningstid: ca 30 minuter
Ingredienser:
4 st alaska polok filéer
1 st rårivet äpple
1 dl ströbröd
saft från en halv grapefukt
salt och peppar
1 tsk curry
Olja till formen
Tillbehör: Ugnsstekt potatis
Gör så här:
1. Sätt på ugnen på 200 grader
2. Lägg de tinade fiskfiléerna i en oljad ugnssäker form
3. Blanda resterande ingredienser i en skål och låt det stå tills ugnen blir varm
4. Lägg över äppelröran på fisken
5. Skjuts in i ugnen i 15 - 20 minuter, lägg in potatisen samtidigt som fisken
Ugnsstekt potatis
Ingredienser:
8 st kokta potatisar
Olja
Ev. lite grapefrukt saft
Gör så här:
Skala och dela potatisen i klyftor. Ringla över olja.
Grapefrukt klyftor och jordgubbstomater som tillbehör |
Köpte billiga påskliljor som nu pryder köksbordet i en alldeles för stor vas. |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar