Jag vet ju att man ska måtta när det gäller bakning annars så blir det inge bra alls, det går
inte att utesluta viktiga ingredienser. Igår var jag stressad och skulle göra chicken nuggets och orkade/hann inte ta fram receptet. Jag måttade inte ströbrödet och knäckte några ägg på måfå, blandade inte ens äggen med en gaffel innan jag stoppade ner kycklingen i den skålen äggen låg i. Det blev minst sagt katastrof fast en ganska god katastrof. Vissa kycklingbitar blev panerade och andra inte. Dessutom så blev vissa kycklingbitar torra. Jag dränkte mina kycklingbitar i sötsursås.
Mina tips för idag är:Följ alltid recepten
Stressa inte när du lagar maträtter som du inte är van att göra, det blir bara fel.
Håll koll på maten, oavsett om du steker, kokar eller har den i ugnen
 |
Chicken nuggets med pasta och blomkål |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar