onsdag 7 september 2011

Familjen “Saltåkvarn” har flyttat in i mitt skafferi

Ibland undrar jag om man påverkas av släkten. Min mor, bror och kusin brukar använda “Saltåkvarn´s” produkter.

Jag kollade i skåpen vad jag hade för produkter hemma, just för att kolla läget så att man inte köper dubbelt. Då märkte jag att jag hade mycket från just “Saltåkvarn” (måste ha köpt alla produkter nyligen för de var nästan fulla). Flingor, linfrön, linser, solroskärnor, russin och skrädmjöl som jag gör gröt på. Även “Risenta” pch "Änglamark" finns i skafferiet som sojabönor och pumpakärnor. “Änglamarks” pumpakärnor är mindre beska än andra märken (tycker jag i alla fall) dessutom kommer de i storpack.

När jag och min sambo är sugen på något gott på vardagarna brukar vi gör en liten mix av:

Pumpakärnor innehåller zink, E -vitamin och fosfor
Solrosfrön innehåller järn, zink och magnesium
Sojabönor (Observera att sojabönor innehåller soja) innehåller kalcium, magnesieum och zink
Russin
Ev nötter (Riktigt gott om man tål nötter, helst ska det vara nötterna från "naturgodis hyllan")

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar