söndag 27 maj 2012

Tjuvtitt

Det är en utmaning att äta mjölkfritt men det går. Man lär sig snabbt att se vad man får och inte får äta, det är viktigt att alltid läsa på innehållsförteckningen för att den kan ändras. Oftast så går det att byta ut mjölken i recept och använda havre- och risprodukter. Fast det ska ju smaka gott också. Det är därför jag provlagar alla recept som jag lägger upp här. Vissa recept har jag fotat andra inte på grund av tidsbrist eller försvunnen kamera, min kamera brukar få fötter här hemma.


För några veckor sen så provlagade jag och en kompis en massa recept och tog bilder till boken jag håller på att skriva. Det blev mycket mat på kort tid, det gäller att planera och ha ett köksbord som man kan stöka ner. Ni kan få ett sneak peak från min bok. (Har ej något förlag ännu för den är inte riktigt klar. Det har blivit många ändringar).



Före den stora provlagningen
Jag står och skivar banan till flygande jakob. Mycket koncentrerad.


Recept: Couscous sallad med pitabröd

Bild: Couscous sallad med pitabröd




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar