Tid: 40 minuter
För 4 personer
Ingredienser:
1 burk krossade tomater (500 gram)
7 dl varmt vatten
8 st potatisar
2 - 3 st morötter
2 - 3 st vitlöksklyftor
1 tärning köttbuljong (mjölkfri)
färdig köttfärssås (ca 1 portion)
2 st korvar eller lite falukorv
1 st broccolistånd
Tillbehör: Quesadillas med smör emellan. Värm upp en torr stekpanna, lägg i 2 st tortillabröd som ligger ovanpå varandra och stek 3 minuter på varje sida.
Oftast har man någon röra i tortillabröden för att det ska bli riktiga quesadillas men det skulle bli för mycket mat.
Gör så här:
1. Skala och dela potatisen och morötterna
2. Hacka och fräs vitlöken i olja
3. Häll över varmt vatten och krossade tomaterna, lägg i buljongtärningen
4. Lägg i potatisen och morötterna, låt det koka med lock på i ca 10 minuter
5. Kolla om rotfrukterna börjar bli klara med en sticka.
6. Lägg i broccolin, korven och köttfärssåsen.
Quesadillas |
Quesadillas, delade i 8 tårtbitar |
Gulasch soppa |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar